Radrif Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Wziąłem od Akima zadanie na przyniesienie mu 3 części dokumentów z X-18 które dzielą sie jeszcze na inne 4 części... Przed wzięciem zadania wyczyściłem labek z mutków żeby nie było problemów, no ale są... Mam części 2,3 i 4 ale pierwszej nigdzie nie potrafie znaleźć... Zajrzałem nawet do poradnika i przeszukałem wszystkie możliwe miejsca i nie ma plecaczka albo samego dokumentu... W związku z tym mam pytanie... Jaka jest nazwa tego dokumentu (cz.1) bo chyba będę zmuszony go zespawnować :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Masz listę spawnera..szukaj na dole post Kobala... dział dokumenty..:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Dzięki wielkie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Jeżeli coś ci się nie zespawnowało , lub wpadło w tekstury 9/10 razy pomaga wyjście z labu i wejście z powrotem. Gra się przeładuje i wszystko wróci na swoje miejsce , mutantów nie będzie nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 No ja tak właśnie wyłaziłem i wchodziłem kilkakrotnie czego nie uwzględniłem na początku i nic to nie dawało... Dlatego napisałem tu bo już nie miałem ochoty się więcej z tym męczyć ;) Z dobrą godzine łaziłem i węszyłem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Ale teraz już masz te dokumenty ? ;) Ja też miałe z nimi problem ... Poza tym mi wpadła w tekstury skrzynka dla Dzika z zestrzelonego śmigłowca w Ciemnej Dolinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Tak zadanie mam już zaliczone :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi