Vorenus Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Po spotkaniu z Duchem na Radarze dostajemy zadanie: -zdobyć fleszkę Zwierza -spotkać się z grupą Ducha Na Roztok wszedłem od Jantaru, wybiłem bandę Zwierza - znalazłem w jego zwłokach fleszkę dla Ducha, ale zanim przebiłem się do grupy Ducha (jest w hangarze z silną radiacją koło wieży gdzie ganiają mutanty), to wszyscy już byli martwi. Nie wiem czy wracać się do starszych savów i postarać ich ocalić, czy nie odegrają żadnej roli w grze i nie warto cofać się wstecz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Gdy grałem poprzednim razem wszyscy zgineli a u dowódcy stalkerów Sowy znalazłem namiar na schowek w którym podobno są informacje kto wrobił Ducha.Schowka nie znalazłem a grę musiałem zacząć od nowa.Za nowym podejściem wszyscy zgineli a żadnego namiaru na schowek nie dostałem.Grę ukończyłem bez większych zgrzytów.Myślę że wszystko zależy od tego czy Duch da ci kolejne zadanie.Czasami tak jest że musisz iść tak jak chcą twórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Możesz zrobić tak jak mówi Kobal . To nie ma wpływu na resztę gry. Ja też nie znalazłem schowka i nic się nie działo złego.Na wszelki wypadek zawsze obszukaj trupy. Z tego co pamiętam następny ruch to znaleźć samego Zwierza na posterunku w Kordonie i zabrać PDA,lub fleszkę .( tam też jest opcja ..spotkaj się z grupą Ducha ). Możesz iść wyczyścić posterunek, a nastepnie wróć i pogadaj z dowódcą grupy. Kwest się zaliczy. Jeden z kolegów miał przypadek ,że fleszkę tą znalazł u kogoś na MW , pełno niespodzianek w tej Soljance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Dzięki Panowie! Idę w Zonę dalej, ta grupa chyba była już stracona bo tam gdzie biwakowali ganiły dwie półprzezroczyste Chimery, Pijawka, kilka Snorków i Połamańce. Umieszczenie ich w takim miejscu nie było dobrym pomysłem - szkoda chłopaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 W najnowszej Soliance z Dopą grupa Zwierza i grupa Ducha przebywa na BAGNACH nie na Rostoku W tekście zadania w tłumaczeniu pozostał Rostok, ale już zadanie na PDA wskazuje na obozowisko grupy Ducha na Bagnach. Grupa Zwierza przebywa w pzrysiółku Mścicieli (tam gdzie potem Brat Luis ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 W najnowszej Soliance z Dopą grupa Zwierza i grupa Ducha przebywa na BAGNACH nie na Rostoku W tekście zadania w tłumaczeniu pozostał Rostok, ale już zadanie na PDA wskazuje na obozowisko grupy Ducha na Bagnach. Grupa Zwierza przebywa w pzrysiółku Mścicieli (tam gdzie potem Brat Luis ) Może jakieś screeny w tym temacie? Wpisy do PDA, cokolwiek? Nie wiem gdzie mam w plikach szukać tego błędu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Może jakieś screeny w tym temacie? Wpisy do PDA, cokolwiek? Nie wiem gdzie mam w plikach szukać tego błędu... Mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 To troche nie to... mnie chodzi o taki screen na którym mogę zobaczyc błędna informacje o lokalizacji grupy Ducha - po prostu musze wiedziec co mam zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Screen po lewej, piąty wers od dołu: " ... Zwierz i jego prawa ręka Krzywy, rozłożyli się na Rostoku, widocznie ..." Tylko w tym miejscu jest błąd. Wskazywanie zadania na PDA było prawidłowe, bo było tylko: "spotkaj się z grupą Ducha". Nie było wskazania lokalizacji. Rostok profilaktycznie odwiedziłem podczas wykonywania tego kwestu i rzeczonych grup tam nie napotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 A czy jest jakiś ślad grupy Ducha na Bagnach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Na Bagnach grupa Ducha przebywa na górce z ogniskiem nieopodal przysiółka Mścicieli. Wskażnik na PDA pokazuje dokładnie gdzie (nie posiadam screenu niestety ). Po dotarciu GG na pozycję wskazaną przez znacznik i po rozmowie GG z Sową, cała grupa Ducha rusza do ataku na przysiółek i z reguły ginie bardzo szybko. Naznaczonemu pozostaje tylko w pojedynkę dokończyć zadanie, obszukać Sowę i poległych Mścicieli, by zebrać fleszkę Sowy i fleszkę Zwierza - obie są potrzebne do dalszego rozwoju fabuły i wyjaśnienia pewnych wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi