Łobuz Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Kupiłem Egzo Czystego Nieba z flagą Polską (Chyle czoło za tą robotę ). Nie mam Noktowizora i nie ma opcji montażu go u mechaników a brakuje go jak cholera w budynkach . Czy jest możliwość jego uruchomienia go w jakiś sposób . // edit Ale jestem ślepy . Nie zauważyłem że to egzo ma osobną maskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Czyli rozumiem, że wszystko już jest OK i noktowizor działa ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Wszystko super !!! Dzięki za wspaniałą robotę z tym modem i egzoszkieletem z Polskim godłem !!! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi