Garrett Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Mam problem :na bagnach wyłączyłem celownik bo mam szczerbinki do pistoletów ,więc mi nie potrzebny .Poszedłem potem do kordonu to celownik jest włączony i nie zmienia rozmiarów tylko jest w każdej broni jednakowej wielkości .Co jest źródłem problemu ? P.S :w kordonie miałem wypełnione wszystkie misje tylko na bagna wróciłem po lunetkę PSO-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Wejdź w ustawienia gry i masz pokazuj celownik, pokazuj odległość, pokazuj ncp i włącz dynamiczny celownik - klikniesz to ostatnie i celownik będzie dynamiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Robię tak jak napisałeś i jak wczytuję sejwa to celownik jest taki malutki jak będę miał dostęp do internetu na komputerze ze Stalker'em to dam screen'a.Już załączyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Jeśli masz na maksa ulepszonego to nie ma praktycznie odrzutu. Tak że to boże być od ulepszeń problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi