Ptachu Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Nie wiem czy to jest problem masowy ale moja "skrzyneczka' warta 7 meduz znika mi jak wchodzę na Arenę :) Wszystko po walce jest w schowku a skrzynki niema.Dałem rade już sobie z tym bo wywalałem ją przed walka na podłogę ale takie małe ostrzeżonko że takie coś się zdarza http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/dodgy.gif 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Skrzynka znika, gdy mamy ją w ekwipunku i zaliczamy te 10 walk z wersji podstawowej Stalkera. Tak więc warto ją wyrzucić gdzieś na podłogę w niedostępnym pomieszczeniu, np w magazynie obok bazy Powinności. Gdy zaliczymy 10 podstawowych walk , zaczną się te nowe starcia oraz totalizator i wtedy skrzynka nie będzie znikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Ooo, to utratę skrzynki można obejść? A zostawienie jej w barowej skrzynce z kłódką nie zadziała tak samo jak wyrzucenie jej przed walką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Z doświadczenia wiem, że lepiej nie rzucać skrzynki naprawczej w pobliżu schowków, bo może wpaść w tekstury, i wtedy stracimy nie tylko skrzynkę , ale będziemy mieli wypad na pulpit po każdym kliknięciu na skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Ok, schowki nie. Spróbuję z wywaleniem jej przed areną. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi