Ptachu Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Nie wiem czy to jest problem masowy ale moja "skrzyneczka' warta 7 meduz znika mi jak wchodzę na Arenę :) Wszystko po walce jest w schowku a skrzynki niema.Dałem rade już sobie z tym bo wywalałem ją przed walka na podłogę ale takie małe ostrzeżonko że takie coś się zdarza http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/dodgy.gif 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Skrzynka znika, gdy mamy ją w ekwipunku i zaliczamy te 10 walk z wersji podstawowej Stalkera. Tak więc warto ją wyrzucić gdzieś na podłogę w niedostępnym pomieszczeniu, np w magazynie obok bazy Powinności. Gdy zaliczymy 10 podstawowych walk , zaczną się te nowe starcia oraz totalizator i wtedy skrzynka nie będzie znikać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pani Wyrwiflak Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Ooo, to utratę skrzynki można obejść? A zostawienie jej w barowej skrzynce z kłódką nie zadziała tak samo jak wyrzucenie jej przed walką? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Z doświadczenia wiem, że lepiej nie rzucać skrzynki naprawczej w pobliżu schowków, bo może wpaść w tekstury, i wtedy stracimy nie tylko skrzynkę , ale będziemy mieli wypad na pulpit po każdym kliknięciu na skrzynkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pani Wyrwiflak Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Ok, schowki nie. Spróbuję z wywaleniem jej przed areną. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts