Werem Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Mam problem. Wychodząc z baru wybiłem wszystkie chimery i chciałem przejść do Magazynów. W tym celu biegłem i biegłem do przejscia ale dobiegłem do końca tekstur. Co zrobić? ;o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 A na jakim spolszczeniu grasz? Ten błąd został rozwiązany w wersji z 10.10. Ale jeśli wcześniej zginął ci Krugłow w Dziczy, i nie dostałeś od niego fleszki dla Barmana, to info o przejściu możesz kupić u Kabla w Barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Przejście jak już jest, to działa w okolicy traktora. Może go (przejścia) jeszcze nie masz ? Na mapie ma być widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Yyyy to przejscie ma się pojawić? Bo nawet jeszcze w Dolnie Mroku nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Na początku musisz iść zgodnie z fabułą: Dolina Mroku, X18, Dzicz, Jantar, itd, zajrzyj do poradnika, żeby nie zepsuć sobie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Ahaaa czyli dopiero fabularnie otworzy mi się przejście do magazynów tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Tak ,przejrzyj ten temat:http://www.stalkerteam.pl/topic/357-problem-z-dotarciem-do-magazyny-wojskowe/page__hl__magazyny__fromsearch__1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Podklejam tutaj aby nie robić nowego tematu. Czy takie doczytywanie w trakcie gry da się jakoś przyśpieszyć/ usunąć bo takie ścinki trochę mnie denerwują. A i pytanie do samego forum. Jak dołączyć do danej frakcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Solianke musisz ukonczyć jako Samotnik. Ścinki zdarzają się w kilku momentach w grze np. na przy wchodzeniu na teren Baru i nic na to nie poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Ok dzięki za wszystkie odpowiedzi. Temat można zamknąć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi