carcass Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Witajcie, mam problem z kwestem na remzestawy dla Sidorowicza. Będąc na ATP znalazłem dwa śrubokręty, ale tylko jeden młotek. Przeszukałem wszystko, każdego trupa, ale ten jeden młotek po prostu zapadł się pod ziemię (chyba dosłownie). Nawet wczytałem autosava, ale po ponownym wyczyszczeniu bazy wroga, znalazłem tylko jeden młotek. Z pierwszego przejścia Soljanki pamiętam, że nagroda za to zadanie nie była bardzo lukratywna, ale nie chcę mieć w PDA tego zadania aż do końca. W związku z powyższym, czy ktoś zna komendę na ten 25kg młotek, którą trzeba wkleić do spawnera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Młot pewnie zabrał któryś z Bandytów, później zginął i śmieciarz zrobił swoje. Nazwa do spawnera: kuvalda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carcass Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi