danieldino Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 GSC udostępniło znów kalendarz. Tym razem na wrzesień. Jak widzicie kalendarz nie jest żadnym screenem z gry, może kiedyś .... [align=center]Wersja zwykła: Wersja dla monitorów panoramicznych: [/align] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Wolę swój: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 hehe Też fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 11 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 No i dla tego nie lubię solijanki Złoty desert na słonie w zonie i z lunetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Nie znasz się, Młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Oloo zrób kalendarz z ładnym widokiem z Soli ,a nie z pistoletem w dłoni. Schowaj pistola i HUD to będzie więcej widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Ok, nie ma kłopotu. Później coś zlepię [warnbox]To nie forum. Pw służy do obgadywania takich spraw ! - DDino[/warnbox] Kurna, to wywal ten post. Portal sam mi wlazł, po ostatnich zmianach - pisałem w dziale :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 To nie forum. Pw służy do obgadywania takich spraw ! - DDino Mi tam to nie przeszkadza w sumie liczony jest tylko pierwszy post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Oloo zrób kalendarz z ładnym widokiem z Soli ,a nie z pistoletem w dłoni. Schowaj pistola i HUD to będzie więcej widać.... [warnbox]Przeczytaj podpunkt 2.8 regulaminu - portals[/warnbox] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Te nowe na dole są bardzo dobre ..szczególnie ten z miesiącem wpisanym w mapkę..... dla grafika za dobrą robotę...... Pogoda jesienna wszystko jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Doopa ze mnie, nie grafik Tak się bawię, z nudów zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 No i mam tą z bagien na tapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi