gucio46 Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Nie wiem dlaczego rośnie mi zółty pasek napromieniowania pije wódkę śpię żadnego artefaktu przy pasie a w końcu ginę od promieniowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Pamiętaj , że artefakty w plecaku również promieniują. Na pasie i w plecaku musisz mieć równowagę miedzy artefaktami pochłaniającymi i tymi które wydzielają promieniowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 W grze istnieją równierz pojemniki (kontenery)na artefakty które pochłaniają ich promieniowanie jeżeli nie masz takiego to musisz zgłosić się do Sidorowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Załóż przynajmniej -50 radiacji na pas (w kilku artach) i napisz znowu czy. masz ten sam efekt. Ja nosze -640 i nawet mi na myśl nie przyszło pytać się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Mam pytanie jak to jest z tymi minusami i plusami są czerwone i zółte, co dają czerwone a co zółte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ja żółtych nie widziałem, są czerwone i zielone. Zielone są zazwyczaj pozytywne a czerwone negatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 to wiem są zielone ale co daje zielony plus a zielony minus artefakty mogą mieć albo zielony -5 lub zielony +5 promieniowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 To chyba takie niedopracowanie moda - niektóre arty mają "+" i "-" od promieniowania na zielono lub na czerwono. Wystarczy zwracać uwagę na kolory - zielony jest pozytywny a czerwony negatywny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi