Svorn Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Tak jak w tytule mam solkę już zainstalowaną i śmiga jak marzenie. (wszystkie poprzednie problemy zażegnałem) Schody zaczynają się gdy chcę zainstalować waszą łatkę by rzeczy nie wypadały z plecaka. Gra się odpala normalnie jest to intro ale w momencie gdy ma się włączyć menu wywala mnie na pulpit. Na szczęście do naprawy wystarcza ponowna instalacja 2 łatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Odpuść sobie tę łatkę , to było szykowane na czystą 19.04.By nie wypadały ci rzeczy z plecaka wystarczy zmodyfikować ręcznie dwa pliki.Mogę ci to zrobić ale dopiero wieczorem jak wrócę z pracy.Ewentualnie zainstaluj witaminę na zwiększony udźwig, tam juz były podnoszone wartości kiedy plecak się rozwala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Jeśli chcesz, żeby nic nie wypadało z plecak tu jest instrukcja- i ew. zwiększenie udźwigu: http://www.stalkerte...otow-z-plecaka/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svorn Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dzięks za jak zwykle profesjonalną pomoc. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 http://www.stalkerte...eczy-z-plecaka/ czego nie mogę się tam dostać? //malaks Link został poprawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Zobacz tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trux Opublikowano 25 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Można prosić o reup moda? Linki nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi