Svorn Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Tak wiem... mam pecha... :/ No więc oto log: ! Cannot find saved game ~~~ watchdog 191.reason actor_binder:update * Log file has been saved successfully! (powielony jakieś 200x) Ale żeby było śmieszniej wcale nie wywaliło mnie z gry tylko pokazuje cały czas powielający się komunikat o jakims błędzie że omal nie wywaliło mnie na pulpit żeby użyć innego save'a i sprawdzić log Pomimo restartowania gry i wczytywania savów komunikat ten zaczyna się pojawiać tuż przed bunkrem Sidrowicza w wiosce kotów. Nie można zapisać gry (bo przy wczytaniu wywala) nie można używać przedmiotów jak śpiwór czy kontener na arty bo znikają z plecaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Takie logi się zdarzają, ale pod koniec gry.Podejrzewam że wtedy gdy sejwy są już przeładowane informacją którą trzeba wczytać.Skoro dzieje ci się to na początku gry to myślę że może komp ci nie wyrabia.Poczytaj ten temat http://www.stalkerteam.pl/topic/269-zelazny-temat-wydajnosci-sprzetu-przy-grze-w-stalker-a/page__hl__%C5%BCelazny__fromsearch__1 A szczególnie kawałek o pamięci wirtualnej i RAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 W takim wypadku gdy pojawi się taki komunikat z tym watchdog 191 lepiej cofnąć o 1, 2 sejwy wstecz a ten ostatni, zepsuty sejw do wyrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svorn Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Oj stary to jakaś grubsza lipa :/ wszystkie savy, reinstalacja patchy, nic zero postępu xf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Oj stary to jakaś grubsza lipa :/ wszystkie savy, reinstalacja patchy, nic zero postępu xf Czyli ,że ciągle masz ten błąd i ciągle w tym samym miejscu? Ja zawsze-tak jak napisałem powyżej, cofałem do sejwa 2 lub 3 od końca , a ostatni wywalałem i było w porządku. Taki błąd miałem może 2 razy przez całą grę i to pod koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svorn Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dobra udało mi się nareperować uszkodzony plik. I troszka się głowiłem nad tym ale już jest git :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 To napisz jak Ci sie to udało zrobić, bo sam jestem ciekaw ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 W ciemno podaję rozwiązanie. Ściągnij biodetektor z pasa w pobliżu tego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 A ja jestem pewien, że czasami miałem ten błąd nawet gdy nie miałem przy sobie bioradaru. Nawiasem mówiąc , nie używajcie bioradaru , bo to zbytnie ułatwienie i powoduje błędy w wielu miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi