kobal Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Mam wielką prośbę do wszystkich posiadających system XP Professional ( legalny hehe :) ) Potrzebuję klucz instalacyjny.Sprawa jest całkowicie zgodna z prawem.Dostałem nowy komputer do pracy, niestety z zainstalowaną Vistą Business.Większość programów z którymi pracuje potrzebuje XP.Można legalnie dokonać przejścia na starszy system operacyjny.W tym wypadku Microsoft zaleca pożyczyć od kogoś instalkę XP Pro ( bo tylko na taki można przejść z Visty Business) normalnie ją zainstalować i następnie wykonać aktywacje telefoniczną gdzie podajemy klucze z Visty itp. Ja niestety posiadam tylko wersje Home.Instalkę sobie ściągnę z netu ale muszę mieć legalny klucz do XP Pro. Tu link do info na temat legalności takiego procederu.Wspomnę że zadzwoniłem nawet do MS się upewnić.Jakby ktoś byłby chętny mi pomóc klucz niech pośle na PW. Z góry dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Po integracji SP3 z płytą pytanie o klucz można pominąć naciskając dalej.Jeśli Twoje płyta nie posiada SP3 możesz go dodać, jest to legalne bo jest w licencji mniej więcej taki zapis "Modyfikacja nośnika instalacyjnego jest dozwolona tylko jeśli jest to konieczne do instalacji systemu" a w Twoim wypadku jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jakby problem się nie rozwiązał jeszcze to daj znać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zezłomowałam paręnaście laptopów, mogę podesłać zdjęcie jednego z kluczy(CAO) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi