Кристофер (Kpuc) Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Mam jakiś dziwny problem z textutami Zainstalowałem grę (wydanie premierowe) Patcha 05 + Moda + Patch moda 6.7 + spolszczenie i tak to wygląda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Myślę że jesteś napromieniowany.Łyknij flaszkę i zaraz świat stanie się piękniejszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nie, nie , chodzi mi o te kropki. http://img64.imageshack.us/img64/2571/tnxr3da2011080316114559.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ale flaszki nie zaszkodzi łyknąć, tak dla profilaktyki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ja myślę że coś nie tak z teksturami i nie pokrywają dobrze budynków. Musisz coś z teksturami kombinować. Wgraj je z 2 razy jeszcze. Może któraś nie tak się dokleiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Wygląd na problem grafiki Masz coś takiego w innych grach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Wgrałem paczkę ostrzejszych tektur z innego moda i kropki znikły. Przechodziłem na początku roku tego moda i takich problemów nie było, grałem z poprzednim patchem 5.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi