Yurek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zapomniałem dodać jeszcze jedno jedno ostrzeżenie w "Radach i poradach Yurka" w opisie moda. Zaraz to naprawię, ale ponieważ tam pewnie mało kto bedzie zaglądał, więc opiszę ten problem także w nowym temacie ;) Żeby NIE BYŁO ŻADNEGO problemu z tym zadaniem, należy postąpić w nastepujący sposób: 1. Robimy twardego sejwa PRZED wzięciem zadania od Irbisa. 2. Od momentu wzięcia kwestu do chwili jego zdania u Irbisa (czyli droga do Błazna, jego likwidacja, zabranie fleszki i powrót do Irbisa) NIE ROBIMY ŻADNEGO SEJWA !!! 3. Zdajemy kwest u Irbisa i dopiero wtedy robimy twardego sejwa. 4. Możemy grać dalej - więcej takich problemów nie stwierdzono podczas testów ;) Nie zastosowanie sie do w/w zaleceń UNIEMOŻLIWI wam zrobienie tego kwestu. Stanie się tak dlatego, że po wykonaniu akcji save/load nie zespawnuje się Wam u Błazna fleszka (przed jego zabiciem), lub Irbis nie będzie pamietał, że dał Wam takie zadanie i nie będzie odpowiedniej opcji dialogowej (po zabiciu Błazna i pozyskaniu fleszki). Nie wiemy dlaczego tak się dzieje i co ciekawe, autorzy moda też do dnia dzisiejszego nie znaleźli rozwiązania tego problemu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Dzięki Yurek, że napisałeś o tym problemie. Dla mnie jest już za późno, ale innym się przyda, a "Rady i porady Yurka" czytałem i pewnie wielu innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi