gucio46 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Czy w tym modzie większość mutantów jest pusta czy to jakiś mój bug ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 To losowe.Czasami z każdego coś wypada a czasami prawie w żadnym nic niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svorn Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Odnoszę troszka inne wrażenie. :D Czasami jak musiałem się cofać do save'a po zabiciu tego samego mutka zawsze wypada z niego fant/ zawsze nie wypada z niego fant. nie zauwazyłem żadnej losowości chyba że jest to ustalone już znacznie wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Dokładnie.Jest to ustalone wraz z rozpoczęciem nowej gry.Coś wiem na ten temat bo rozpoczynałem NS cztery razy.Raz miałem tak że każdy, ale to każdy mutant coś zostawiał.A raz to pierwszy fant znalazłem chyba dopiero na MW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Mało wypada żeby nie było za łatwo. Tak to chyba obmyślili twórcy. Ja chciałem ogony psów żeby wymienić na ammo do wała/niciarza. Tych psów utłukłem setki a ogon to miał co trzydziesty tak na oko. Aż czasem nerwy brały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Jest dokładnie tak jak pisze Kobal i zeby było jeszcze śmieszniej jest uzależnione od stopnia trudności na jakim grasz. Stąd niektóryz mają problem z zaliczeniem w Soli mojego kwestu u Swibłowa na kokony i dwie łapy Bibliotekarza. Tych Bibliotekarzy za dużo w modzie nie ma, a jak któryś jeszcze nie zostawi po sobie "łapki" na pamiątkę, to nici z bardzo dobrej nagrody za ten kwest. No zawsze jeszcze można sobie zespawnować spawnerem parę "łapek" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 To czyli, czym większy stopień trudności tym więcej fantów znajdziemy w mutantach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Stąd niektóryz mają problem z zaliczeniem w Soli mojego kwestu u Swibłowa na kokony i dwie łapy Bibliotekarza. Heh, to właśnie ja :P Może na końcu w martwym mieście się trafi. Podobno tam są bibliotekarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi