Radrif Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 No właśnie... mam jeden schowek (pod jakby mostkiem przy większej kałuży przy Kopaczi) i kiedy zakoszę jego zawartość nie mam info o znalezieniu schowka i marker zostaje... Jaki jest plik który odpowiada za takie bajery ? :) Mam wgranego tylko moda M.S.O . Przy jednym schowku na Zatonie brakowało mi broni a jednak mi schowek wtedy zaliczyło :P Btw. - spawdzałem okolice czy coś gdzieś sobie nie "polazło"... bez efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Jeśli to towar rozrzucony na ziemi to rozejrzyj sie dokładnie.Może jeden fant leży trochę dalej od innych.Jeśli to plecak to wrzuć do niego coś ze swojego ekwipunku i jeszcze raz opróżnij.W Cieniu taka operacja pomagała na nieznikające znaczniki schowków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 No przeszukałem całą okolice i nie znalazłem nic oprócz zużytego kałacha... I ten schowek to towar rozrzucony na ziemi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Czasem bywa tak, że jeden z przedmiotów ze schowka (jakaś konserwa lub granat ;)) potoczy ci się gdzieś z górki w trawę i wtedy dopóki go nie znajdziesz, nie zniknie Ci znaczek schowka i o ile wiem, to można to tylko zmienić edytując zawartość schowka (ale do tego trzeba znać zawartość schowka - no i kółko sie zamyka) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi