Svorn Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Po wyjściu z x16 W ruinach koło nasypu kolejowego na kordonie niema przewodnika Z tego co wiem to zawsze się tam pojawiał po wykonaniu tego zadania. Btw: Mam misję w której muszę pogadać z gościem na posterunku wojskowym, obronić jakiś transport i przynieść coś zleceniodawcy. Ale do posterunku nawet nie mogę się zbliżyć chyba że mam tam wszystkich powybijać? Kurde zapomniałem o jeszcze jednym w misji znajdź pda zabitego wojskowego miałem zabić bandyte który podobno je ma (odstawilem to na potem) Potem okazało się że bandyta z wysypiska polazł na agroprom tam znalazłem tylko jego zwłoki przy wejściu do podziemi ale po przeszukaniu nic nie znalazłem. a mapa dalej pokazuje że tam jest ten bandyta. xff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Na tego przewodnika powinieneś dostać zadanie widoczne w PDA. Opisz dokładnie jakie zadanie na posterunku wojskowym. Z tym bandytą spróbuj zespawnować jego PDA czyli : PDA frajera - fraer_pda Spawner i instrukcja użycia: http://www.stalkerteam.pl/topic/214-spawner/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svorn Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Dobra PDA już mam :3 To z wojskowymi to zadanie od zahara z baru mam porozmawiac z jakimś separatorem i zniszczyć napastników z tego co widzę to pierwszy cel jest w budynku na placówce wojskowej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 z tym wyświetlaniem na mapie znacznika jest błąd- Myśliwi są obok most na Kordonie: http://www.stalkerte...brona-sepatora/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svorn Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Nu błąd też jest chyba z tym przewodnikiem bo cały czas pokazuje mi że jest w ruinach niedaleko nasypu a są tam tylko 3ej stalkerzy :/ z czego żaden z nich nic nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Przewodnik mógł zginąć np. wpadając w anomalie i rozerwało jego trupa. Chyba trzeba cofnąć, albo poszukaj trupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svorn Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 hmm a może to dlatemu że nie odwiedziłem jeszcze kryjówki strieloka? (nie moglem znaleźć teleportu) ale już znalazłem i tam byłem może się pojawił? Jak by gdzieś padł to spora lipa bo ja nie wiem kiedy. :/ A nie dało by się go w razie czego zrespawnować? xD Jak by prawdziwy przewodnik spotkał swojego spawna to była by jedna z najfajniejszych anomalii w zonie. xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi