kmicic0 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Od Ducha otrzymujemy zadanie spotkaj się z Magikiem ci którzy grali to wiedzą że to jest Merlin, ale że naszego GG Duch okradł to nikt nie napisał a oto dowód http://imageshack.us/photo/my-images/225/ssandrzej081411174424l1.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Kmicic0, to jest temat do działu Tajne Ścieżki 2. http://www.stalkerteam.pl/forum/208-problemy-fabularne/ Pilnuj gdzie wstawiasz posty. Poza tym sam w poradniku odnośnie tego zadania pisałem tak Spotkaj się z Magikiem Podczas wizyty w Prypeci związanej z zadaniem na poszukiwanie PDA Dzika Duch przekaże nam wiadomość o niejakim Magiku który bardzo się chce z nami spotkać.Magik czeka na nas w zielonym wagonie przy przejściu na Bagna.Niestety wejście do wagonu jest za granicą lokacji.Idziemy dalej ulicą prosto w kierunku garaży.Uwaga zaraz kolejny raz zostaniemy ograbieni z ekwipunku.Teoretycznie go później odzyskamy,ale że różnie z tym bywa warto co cenniejsze rzeczy schować sobie na przykład do niebieskiej skrzyni w jednym z garaży.Teraz po betonowych płytach dostajemy się na dach garaży. Więc o co chodzi bo nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Przepraszam mój błąd proszę o przeniesienie tematu.Czytałem twój poradnik zrobiłem tak jak napisałeś. Wytłumacz mi dlaczego części moich fantów ma Duch jeszcze przed rozmową z Felczerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Tak to rozwiązali twórcy moda.Jeżeli będziesz uważnie czytał dialogi to wszystko zrozumiesz. Merlin zabierze ci cały ekwipunek i wyśle by zabić Felczera.Idziesz do Felczera i rozmawiasz z nim.Felczer każe ci zabić Merlina.Mówi też że odzyskaniem naszego ekwipunku zabranego przez Melina zajmie się Duch.Więc załatwiamy Merlina i idziemy do Ducha , a tam po wykonaniu pewnego małego zadania odzyskujemy to co zabrał nam Merlin.Ot i cała tajemnica.Skrypt gry od razu przenosi twój ekwipunek do Ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi