gucio46 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Co robię źle miałem już zainstalowanego moda ale wywalał mi na pulpit w pobliżu Zachara zainstalowałem od nowa (wyczyściłem co mogłem chyba) ale po instalce cały czas mi to wyskakuje [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'ae0_effect_1' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Ten błąd był kilka razy zgłaszany u rosjan.Najczęściej pojawiał się z jakimś dodatkiem na pogodę.Ale rozwiązania jakoś specjalnie nikt nie podaje.Sugerowany reinstall.Może te "czyszczenie" uszkodziło ci jakiś pliczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Nie pomaga nic instalowałem kilka razy na rożnych dyskach czysta instalka jest ok, a przy modzie za każda razem to samo wyskakuje ,możne ruskiego ściągnąć stalkera i próbować . A może to wina oryginała bo na instalowałem z 10006 i przywracałem do 10004,a teraz na piracie z 10004, bo tylko format mi został ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Raczej sądzę że musisz na nowo ściągnąć pliki moda.Tu bym szukał błędu.Jeżeli przejścia z patcha 1.006 na 1.004 dokonywałeś moim sposobem ( http://www.stalkerteam.pl/topic/1972-zmiana-patcha-1006-na-1004/ nr 2) to musi grać.Jest to już wielokrotnie sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi