Blake Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) LWR gram już od jakiegoś czasu i ostatnio zacząłem nową grę po raz... n-ty. kombinując na wszystkie sposoby- pacze, fixy, kolejność instalacji- za każdym razem nie mogę przejść na pustkowia. gra wywala mnie bez logu na pulpit. zanim dojdę do pustkowia wszystko jest ok- zadania ,przejścia lokacji działają bez zarzutu.czasem mnie gra wyrzuci na pulpit bez logu ale to zdarzało się bardzo rzadko.ale przejście na pustkowie z Magazynów Wojskowych było niemożliwe za każdym razem. Help A pisać z wielkiej litery i bez błędów to się już nie chce?? LD Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Jak bez loga to niby jak ci pomóc? czary mary? LWR jest zalecane grać na patchu 1.005 i obowiązkowo patch 6.7 kumulatywny.Jeśli tu masz wszystko dobrze to nie wiem.Przeinstaluj wszystko jeszcze raz z czyszczeniem rejestru.Zmiejsz wymagania graficzne, daj statykę , może zaskoczy.Inaczej na Pustkowia się nie dostaniesz, chyba ze uda ci się jakoś przez bramę na Wysypisku przeskoczyć.Tam już są przejścia z Wysypiska i z Doliny Mroku na Pustkowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blake Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) Zmniejszyłem detale i rozdzielczość. pomogło. wielkie dzięki. alternatywne przejście z baru na wysypisko- przywalić kilka razy z rpg w bramę, ale później będziemy mieć na pieńku z Powinnością;) A pisać z wielkiej litery i bez błędów to się już nie chce?? LD Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi