kain047 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Jak w temacie.Nie mam w ogóle kompasu w HUD.Na początku nawet nie widziałem ze ma być,dopiero jak zerknąłem na screeny w poradniku-patrze jednak coś takiego jest! Moje pytanie jest następujące: Czy normalnie go w grze nie ma czy tylko u mnie.Jak go sobie ewentualnie dodać?W którym jest pliku? Mam zaimplementowaną minimapke,ale przed jej wrzuceniem też kompasika nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Nic dziwnego, ze go nie masz, bo w wersji oryginalnej moda nie ma kompasu ani minimapy na ekranie ;) Popatrz sobie na screeny, które wrzuciłem w opisie moda (tam gdzie są linki do pobrania). W modzie da się nawigować wykorzystując położenie słońca do określenia kierunków świata. Poza tym mapy nie są aż tak wielkie żeby się zgubić :P Jak bardzo Ci zależy na tym kompasie to napisz do Kobala - on pisał poradnik i robił screeny, więc pewnie wie jak ten kompas "uruchomić" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain047 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Aha ja myślałem że to znowu u mnie jest coś nie tak,ale skoro tak to spoko. Nie bede już niczego wrzucał bo i tak kończe moda także mimo wszystko dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Eee ale ja nic nie wrzucałem :) Nie wiem czemu ,ale faktycznie miałem przy hudzie strzałeczkę północ-południe tylko że pojawiła się ona dopiero na Zatonie chyba.Możliwe że trzeba kliknąć na ten znacznik PDA przy wskaźniku zdrowia albo coś.Może ma to związek z rozdziałką na jakiej grasz.Naprawdę nie wiem.Wiem że kompasu nie było, a potem był.Cóż to Zona. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi