Predator0808 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Mam problem ze znalezieniem artefaktu Serce Kontrolera, a potrzebuję go dla Wykładowcy. Otóż znalazłem już wcześniej 2 sztuki - jeden na bagnach w Agropromie, drugi w Dziczy, przy anomaliach elektro. Oddałem obydwa Krugłowowi - pierwszy do zadania, drugi za detektor anomalii. Teraz gdy potrzebuję go dla Wykładowcy za nic w świecie nie chce mi się pojawić. Próbowałem już w trzech kolejnych miejscach z emisją psioniczną: w lasku z dzikami na Wysypisku, w dolince niedaleko bagna na Agropromie i w tunelu na Magazynach Wojskowych. Detektor mam przypięty do paska. W każdym z tych miejsc pojawia się ostrzeżenie o emisji oraz słyszę dźwięk sygnalizujący znalezienie artefaktu, jednak nigdzie się nie pojawia, a próbowałem wiele razy (również w nocy, żeby łatwiej było go znaleźć). Sprawdzałem również w tych dwóch miejscach, w których wcześniej znalazłem Serce, jednak wygląda na to, że tam skończyła się emisja psioniczna, w momencie gdy zabrałem artefakt, ponieważ nie pojawiają się już tam ostrzeżenia. Próbowałem wchodzić i wychodzić z lokacji, przeczekałem emisję, mając nadzieję, że artefakty w końcu się pojawią. Niestety nic nie przynosi skutku. Co robić? Może znacie jakieś miejsca, w których jeszcze nie byłem? Mi się już skończyły pomysły. PS Tylko nie radźcie mi "szukaj dokładniej" bo męczę się już z tym od dwóch dni, a wiem jak wygląda artefakt, bo jak już pisałem, znalazłem wcześniej 2 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Niestety pojawianiem się tych artefaktów rządzi przypadek.Więc tak.Jeżeli raz wziąłeś artefakt z danego miejsca nie masz po co tam wracać.Jeżeli detektor piszczy a artefaktu nie ma to mi pomagała zmiana lokacji i powrót w to samo miejsce.Artefakt spokojnie sobie leżał , z tym że detektor już nie piszczy.Sądzę że jest to związane ze złym określeniem miejsca gdzie powinien się spawnować.Artefakt po prostu wpada w tekstury.Pewnym miejscem gdzie zawsze znajdowałem serce oprócz tych co podałeś było: Okolice wejścia na kompleks X16 na Jantarze Na torach kolejowych między wagonami na górze mapy w Dziczy Niedaleko budynku z dziurą w dachu w Dziczy Na Wysypisku na lewo jak idziesz od hangaru w strone przejścia do Doliny Mroku ( zawsze są tam Dziki i Mięsacze) Zawalony tunel kolejowy na bazie Wolności Stojąc przed przejściem z Doliny Mroku na Kordon idź wzdłuż płotu na lewo Tyle pamiętam :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator0808 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Super, dzięki za szybką odpowiedź :) Spróbowałem zrobić tak jak mówiłeś - poszedłem w odpowiednie miejsce, usłyszałem piknięcie, wyszedłem z lokacji i wróciłem - artefakt ładnie sobie leżał na miejscu. Dzięki jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel1993 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) Mam problem ze znalezieniem artefaktu Serce Kontrolera. Byłem w tych miejscach co wymieniłeś w w/w poście i zrobiłem tak jak napisałeś i nie mogę wogóle go znaleźć. Może jest na to jakiś inny sposób. POMOCY!! Edytowane 18 Maja 2013 przez Yurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi