Predator0808 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Czy da się zmodyfikować pliki gry tak, aby można było spać kilka razy pod rząd? Jeśli tak to które i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Obawiam się że wymagało by naprawdę sporej ingerencji w pliki gry.Po prostu to odpuść.Tym bardziej że możesz sobie narobić większych szkód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja mam podobny problem,polegający na tym że już przeszło tydzień czasu gry Striełok nie chce iść spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 W końcu padnie i wszystko wróci do normy (tylko bądź zawsze najedzony, bo można podczas długiego snu odwalić kitę :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 No spoko, będę pamiętał ,mam nadzieję że on póżniej będzię normalnie chodził spać,bo to trochę przeszkadza.Nie mogę przez to zrobić żadnego artu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Czemu nie możesz? wrzucasz arta do anomalii i idziesz sobie dalej. Prędzej czy później wrócisz w dane miejsce i sobie pozbierasz co ci się tam ugotowało. Nikt ci tego nie zabierze a na mapie będziesz miał znacznik gdzie jest produkt artmodyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tak ale przecież modyfikacje nie zawsze się udają,czyli w plecy kilka godzin gry, a czasem strata dobrego artu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi