czernobyl10 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Mam pytanie które dotyczy instalacji, dokładnie to mam oryginalną grę od której płyta uległa uszkodzeniu ale mam klucz aktywacyjny i klucz produktu, teraz kupiłem nową grę i mam nowe klucze. Do rzeczy jeżeli zdeaktywuje grę i odinstaluję to za pomocą płyty nowej gry i kluczy od starej gry będę mógł zainstalować grę czy płyta plus klucze i wtedy mam grę, płyta ma zakodowane dane o kluczach gry, czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Skoro masz nową grę i nowe klucze to instalujesz ją na nowych kluczach.Próbując podać stary klucz ( kompletnie nie wiem po co ) system potraktował by cię jak pirata bo stary klucz jest przypisany do innego egzemplarza gry.Klucze , proces aktywacji i dezaktywacji to tylko zabezpieczenie przed piratami, nie ma to nic wspólnego z samym graniem.Niemniej starą musisz odinstalować a także myślę zdezaktywować i wywalić z dysku plik starego klucza , a także dobrze wyczyścić rejestr.Przynajmniej ja bym tak zrobił by uniknąć problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Z 2 strony niepotrzebnie kupowałeś 2 egzemplarz bo jak miałeś oryginalny pierwszy to po uszkodzeniu płyty piszesz do wydawcy podajesz dane i klucze i wysyłają Ci nowy egzemplarz. Ja tak nie robiłem ale znajomemu to się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Myślałem że da rade zainstalować z nowej płyty na stare klucze, stary uszkodzony egzemplarz trzeba odsyłać do wydawcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Coś mi się zdaje ze klucze nie są przypisane bezpośrednio do płyty i wysłanie płyty na adres który da ci cenega załatwi sprawę ;) Odeślą ci nowa i po sprawie. Najprościej będzie jak napiszesz do cenegi adres email masz w instrukcji na końcu i tobie powiedzą co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi