Naznaczony Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam! Jak tam u was jest z matematyką? bo jak dla mnie to Matematyka nie sprawia żadnego problemu do póki nie mam z nią do czynienia :D a tak na prawdę to z matematyki jestem cienki jak bolka trampki:D a tak z ciekawości to jakie mieliście w tym roku oceny z matematyki (to jest skierowane do osób uczących się) bo u mnie to cienko było i się skończyło na poprawce D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Jak kończyłem zaoczne technikom w styczniu to z matmy poszła trują na koniec http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/dodgy.gif A teraz od wrześnie zaczynam studia i wybrałem informatykę bo darmowy kierunek, miałem iść na grafike ale 200zł czesnego mnie odstraszyło. Najlepsze jest to ze na informatyce nie ma matematyki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja jestem w technikum na profilu technik agrobiznesu i niestety matma jest, nawet nie wiedziałem że na informatycznych matmy nie ma :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ale to dopiero jakoś od 2 lat matematykę znieśli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi