Vouriel Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam pisałem już na innej stronie poświęconej Stalkerowi ale niestety tam nie chcieli mi pomóc gdyż mam angielską wersję gry Stalker Cień Czarnobyla, oczywiście oryginalną. Mój problem jest następujący, nie wiem jak zmienić język w grze, kiedyś mi to się udało jak coś ściągnąłem. Chciałbym mieć Rosyjski dialog i polskie napisy, uważam iż jest to najbardziej klimatyczne rozwiązanie, bo ci lektorzy nie wczuwają się choć trochę w to co mówią ;/ Prosiłbym o szybką odpowiedź gdyż nie chccę przechodzić gry razem z tym durnym lektorem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Pierwsze słyszę by coś takiego było dostępne.Chcesz rady? Idź do jakiegoś Marketu i kup sobie Cień Czarnobyla z serii Extra Klasyka za jakieś 25 zł. w wersji pl.I będzie po kłopotach. A polski lektor pan Utta jest powszechnie uznany za bardzo klimatycznego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vouriel Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 W tym rzecz że mam anglojęzyczną wersję... zakupioną w Anglii i nie mam lektora. A już wolę kupić kolejną część niż mieć2 oryginalne takie same gry;/ Jeżeli nie ma rosyjskie dialogi +napisy PL to może jakiś link do sprawdzonych polskich dialogów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Wątpię by były dostępne. Po co ktoś miałby w Polsce polonizować angielską wersję gry? Dla twojej informacji to nie jest wymienić folder eng na pol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vouriel Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 W tym rzecz że już to kiedyś robiłem i nie było to wcale trudne ;/ tylko teraz nie mogę tego znaleźć ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Może instalowałeś sobie jakiegoś spolszczonego moda do Cienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 I pewnie cie zbanowali ... Tak się składa ze posiadam rosyjską i polską wersje Czarnobyla ;) To nie problem wyciąć z gry napisy pl i dialogi ale daj tu zdjęcie swojego egzemplarza z nickiem napisanym na kartce a wrzucę ci spolszczenie do stalkera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vouriel Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ludzie tak nie lubicie piratów?? mogę ci wysłać zdjęcie ale nick ci nie wiele da;) a on nie pamięta na jaki nick rejestrował (kilka lat temu w angli) tzn. niby na ten nick ale ostatnio na steamie pisało że nie ma oryginalnej gry, mniejsza o to niby nick sztanek1981 ale coś wykrywa teraz ;) Poradziłem sobie z tym wgrałem polskiego lektora ;) może nie do końca mi o to chodziło ;] Więc i tak i tak byś mi nie pomógł bo na Steamie byś jej nie znalazł ;] więc oszczędzę ci tego zamieszania ze zdjęciem, ale dzięki że ktoś to przeczytał i nie zamknął tematu zaraz po tym jak go opisałem ;) Co jak co ale gry takie jak stalker są warte aby za nie zapłacić ;) Temat do zamknięcia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi