Prophet Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Oto co znalazłem na internecie. http://www.youtube.com/watch?v=wmp2gchZEao&feature=fvwrel P.S. Nie wiedziałem gdzie umieśćić temat więc umieściłem tu. Jak coś to można przenieść. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Fajny...gosć przynajmniej ma jakie takie pojęcie jak się poruszac w wojskowym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Widziałem ten filmik już wcześniej. Trzeba przyznać że świetnie zrobiony, klimat post-apokaliptyki bardzo dobrze oddany. Ciekawe co ich zabiło na końcu, stawiam na kontrolera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Hmm...walka w zwarciu..bardziej pijawa albo cos ciekawszego...nie skończyłem jeszcze solianki ,ale ktos w Barze opowiadał historie o niewidzialnym stworze na dachu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi