Łobuz Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 To moje 5 podejście do Soljanki :P . Zawsze mię coś blokowało :@ Użyłem spawnera pierwszy raz żeby szybko obskoczyć początek gry :D Spawnołem kombinezony i wszystkie sprzedałem poza Skat-9 http://stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.png Teraz mam problem z zaliczeniem zadania u Łukasza -przynieś pancerz. Czy wie ktoś jak to naprawić -_- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ale jaki masz problem? Łukasz nie przyjmuje kombinezonu czy jak? Podstawa to kombinezon musi być 100% sprawny.Może też przynosisz mu nie taki jak Łukasz chce.Spawner nie ma tu nic do rzeczy.Może przynosisz mu zwykłego Beryla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Łukasz pancerz pancerz przyjmuje :) Tylko w momencie oddawania go wyrzuca mnie bug którego nie mogę zapisać :o Pamiętam że na starym forum była o tym problemie wzmianka http://stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.png ale tutaj nie mogę tego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Zobacz tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Uploaded with ImageShack.us taki bład mi wyskakuje - to co moge tylko podac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 A log błędu w Stalker- Shoc w dokumentach jest pusty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 jeszcze takie cos FATAL ERROR [error]Expression : !phrase_dialog->m_PhraseVector.empty() [error]Function : CPhraseDialog::SayPhrase [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\PhraseDialog.cpp [error]Line : 140 [error]Description : No available phrase to say, dialog[tm_freedom_reward] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 No to, to co podałeś powyżej podaje się w pierwszej kolejności. Przejrzyj te 2 tematy,które podałem w 4 poście.Wyjdź z lokacji , wróć i spróbuj zaliczyć quest. Przed rozmową z Łukaszem zrób sejw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Wszystko to już przerobiłem po kilka razy i nic to nie dało :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Coś mi właśnie świta , że ja też miałem mały problem z tym questem tylko u mnie ekran zacinał się na kilkanaście sekund, ale nie wywalało i zadanie zaliczałem. Nie mam już pomysłów- spróbuj np. odłożyć tą kamizelkę do schowka i weź zlecenie od Łukasza itp. Sam pomyśl, może wpadniesz na jakiś pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Nic to nie daje ja też miałem ten problem i nic nie szło z tym zrobić nawet oddawałem później bieganie z nim w nim nic. Zawsze BT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Czy ktoś wie jak zaliczyć to zadanie bo ono blokuje mi kwesty Wolności Gram 5 raz a po raz pierwszy na Prypeci spotkałem Doktorka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 O ile wiem to zadanie na leczący Beryl nie będzie ci blokować innych questów Wolności.To jest zadanie z serii przynieś coś tam , pozostałość z plików podstawki.Zadania od Wolności będziesz otrzymywał po likwidacji oddziału Powinności w przysiółku.To jest kluczowe zadanie, jednocześnie musisz je zrobić tak by żadnego Powinnościowca osobiście nie zabić, by nie popsuć sobie stosunków w Barze.Jak to zrobić opisywane tu było już wielokrotnie.Poza tym blokadę może ci robić zadanie od Łukasza na mózgi kontrolerów z Czarnobyla 2 .Łatwo zapomnieć że oprócz mózgów Łukasz żąda też sporej kasy i jak jej nie będziesz miał to mimo posiadania dwóch mózgów zadanie nie będzie się zaliczać, a Łukasz nie będzie na ten temat gadał.Ale kluczowe jest zadanie na likwidację Powinności. Jeżeli chodzi o Doktora to pojawia się zawsze jeżeli w piwnicy bazy Monolitu weźmiesz z biurka jego pamietnik.Po prostu wcześniej tego zapewne nie robiłeś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Mózgi i kasa już u Łukasza http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png A ja jestem zbieraczem i wszędzie swój nos wtykam jak by były pamiętniki to bym znalazł(z daleka je zobaczyłem :D Pierwszy raz bylem na Czarnobylu 2 :o Dotąd zawsze blokowało mnie w Sarkofagu lub Prypeci :@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi