MiedzianeJaja Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Co tam macie przyznajcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Lustrzanka cyfrowa NIKON DX40 nie najnowsza ale robi bardzo dobre zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ja mam d50, sb900 piećdziesiątkę 1.8, kita, 70-300 i statyw benro do tego siedmiokilowy.. I stale mi mało. Płaczę ilekroć widzę że fajny obiektyw to z pięć paczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Moja żonka troche bawi się fotografią, ja raczej pstrykam zdjęcia. Do użytku domowego wystarcza kawał Polski już zjęździł ten aparat a to drugi obiektyw bo kitowy rozwaliliśmy w górach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi