Łobuz Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Zostało mi zadanie od Górnika na Sejf Ale w labiryncie nie ma Cienia Monolitu Mam potrzebne artefakty Zaczynałem tą misje 2 razy od Sidora a z 4 razy od momentu wejścia na ścianę i nie ma Monolitowca :@ 2 Drzwi nie chcą się otworzyć z 50 razy wpisywałem kod (206018) drugi też od czasu do czasu wpisywałem (ten co otworzył 1 drzwi) :@ Co mam robić . To jest mój 5 raz kiedy mnie blokuje w połowie gry i praktycznie biegam na pamięć (nudne to się robi) Nie miałem w ogóle zadania... (przynieś szkatułkę)... //edit Malakas Tytuł tematu nie ma nic wspólnego z treścią ....opisuj swoje tematy zgodnie z ich treścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ważniejsze jest myślenie, a nie granie na pamięć. Rozmawiałeś z Adrenaliną?- bo to on daje zlecenie na Szkatułkę i sejf. Skoro nie masz w PDA zadania na szkatułkę to się ona nie zespawnuje. Grałem już dawno w Soliankę i nie pamiętam dokładnie kolejności , zobacz do poradnika. 1. Rozmawiamy z Górnikiem, otrzymujemy zadanie – uratować zbiegłego «syna marnotrawnego» (Fima Koks) i przynieść notatnik wartownika. 2. W Labiryncie na górnym poziomie korytarzy w dużej sali zabieramy ochroniarzowi notatnik, ratujemy uciekiniera i otrzymujemy od niego w dowód wdzięczności przejście z Labiryntu do Pieczary. Jesli w strzelaninie z monolitowcami Fima Koks zostanie zabity, nie nalezy się przejmować. Najważniejsze, że Naznaczony go uratował i kwest będzie zaliczony. 3. Przynosimy Górnikowi notatnik i obserwujemy powrót syna marnotrawnego (nawet jeśli go wcześniej zabili monolitowcy). W nagrodę otrzymujemy receptę na nowy Art, Grzechotkę. 4. Według rady Górnika rozmawiamy z Fimą i dowiadujemy się od niego ? tajemniczej szkatułce i sejfie, przejściu z Labiryntu na Jantar, a także ? konieczności rozmowy z Adrenaliną. Za informacje o jeszcze jednym przejściu Fima chce, żeby mu przynieść apteczki, bandaże, "Duszę" i mydło. 5. Przynosimy Fimie towar i on daje przejście z Labiryntu na nową lokację, która w wersji od od 26.04.09 jest zablokowana (uzupełnię jak sprawdzę w nowej wersji ). 6. Rozmawiamy z Adrenaliną, otrzymujemy zadanie przynieść z Labiryntu Szkatułkę i sejf. Przy okazji otrzymujemy przejście do Labiryntu z Jantara. 7. W Labiryncie znajdujemy Szkatułkę, w niej - notatka z ciekawą i użyteczną informacją. Przynosimy szkatułkę Adrenalinie, opowiadamy o spotkaniu z nieśmiertelnym Cieniem Monolitu. Dowiadujemy się, że trzeba porozmawiać z Górnikiem. (jak znaleźć Szkatułkę, mozna dowiedzieć się w odpowiedziach na "Inne pytania", w rozdziale "Labirynt") 8. Rozmawiamy z Górnikiem, który mówi o konieczności wstapienia do Monolitu i wysyła do Sidorowicza. 9. Rozmawiamy z Sidorowiczem, otrzymujemy kolejne zadanie na poszukiwanie remzestawów i amuletu Monolitu. 10. Idziemy do Labiryntu, po drodze do Labiryntu staramy sie trzymać jak mozna najdalej od neutrałów i byłych przyjaciół! W Labiryncie znajdujemy Cień Monolitu i poznajemy 3-ci brakujący kod od drzwi do bunkra Monolitu. Zęby chciał rozmwaiać, trzeba mu przynieść "Plazmową gąsienicę" i "Grzechotkę". Z bunkra zabieramy sejf i remzestawy. Remzestawy może też zabrać jeden z monolitowców w bunkrze - nie zapominamy pohandlować z nim. 11. Idziemy do Sidorowicza, oddajemy remzestawy i amulet Monolitu. 12. Idziemy do Górnika i oddajemy sejf. http://www.stalkerte...odnoj-soliance/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Dla formalności... ...Cień Monolitu często bywa na samym dnie Labiryntu , nigdy nie spotkałem go w bunkrze ...nie porozmawiasz z nim jeżeli nie wstąpisz do Monolitu i nie będziesz miał zadania od Adrenaliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Dzięki Korn06 za podpowiedź http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png Jestem już u Ginekologa :D Dla formalności... ...Cień Monolitu często bywa na samym dnie Labiryntu , nigdy nie spotkałem go w bunkrze U mnie stał na przeciw drzwi od bunkra :P Jego kodem otworzyłem 2 drzwi :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi