danieldino Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Po tym trailerze oczekiwa?em czego? innego od gry .... Na trailerze wida? ten klimat ale w grze go nie u?wiadczy?em ... Dziwne. A co wy o nim s?dzicie ? Jak widzimy tu Janów jest pusty .. A w grze to siedziba obydwu frakcji ... Widzimy tak?e na filmiku naszego bohatera albo to Garik .. Nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Hm...Szczerze mówi?c gdy zaczyna?em od SHOC to klimat by? cudowny, mo?na by?o si? naprawd? wczu?..potem wyszed? czyste niebo gdzie jak dla mnie klimat zmala?.. nie wiem mo?e przez to ?e twórcy tam kierowali si? wojn? frakcji która im troch? nie wysz?a..i na ko?cu zew prypeci, gdzie klimat naprawd? mocno si? obni?y?. Trailer jest naprawd? dobry, ale co z tego jak w samej grze jak powiedzia? danieil.. klimatu nie u?wiadczymy. Mam nadziej? ?e stalker 2 nie pójdzie w ?lady poprzednika i przywróci klimat z dawnego dobrego SHOC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Trailer w ogole nie jest jak sama gra. Pokazuje co innego, nie ten sam klimat. Powinni nie oszukiwac tak ludzi i od razu nastawic ich na inny rodzaj gry niz ten, jaki sie po trailerze zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi