gucio46 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Gdzie go znajdę, zaliczyłem misje z embrionami nikt mi nie daje czyszczenia Przeysiolka i nie mam przejścia co robić. Ale nie mam przejścia do starej wsi od kogo mam go dostać,odałem dopiero sejf górnikowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Misję z embrionami daje właśnie Znawca Bagien, mylisz ją z misją od Swibłowa zapewne. Ale do rzeczy Przede wszystkim powinieneś odnaleść na Bagnach Panterę. Wcześniej powinieneś dostać od niej SMS z przybliżoną lokalizacją. Nastepnie idziesz z nią w stronę przysiółka Kontrolerów, czyli miejsca gdzie wcześniej na zlecenie Swibłowa szukałeś specjalnego mózgu.po drodze spotkasz Znawcę Bagien. Od da ci zadanie na embriony , a jak je wypełnisz to zaprowadzi cię do przejścia. Odpowiedni fragment poradnika : Kwesty Kła w Starej Wsi 8. Rozmawiamy z Kołmogorem, otrzymujemy zadanie znaleźć Panterę i koordynaty przejścia do Limańska. Idziemy do przejścia, przychodzi SMS od Pantery i pojawia się znacznik na mapie w PDA. 9. Idziemy na Bagna do Pantery. Dla tych u których nie pojawił się znacznik - Pantera jest na południowym końcu półwyspu, przy którym znajduje się przysiółek kontrolerów (na którym zdobywaliśmy czerwony mózg dla Swibłowa). Kiedy zbliżymy się do pantery przychodzi SMS od Kła z przybliżonymi koordynatami przejścia do Starej Wsi i pojawia się znacznik w PDA. 10. Rozmawiamy z Panterą, idziemy na północ od niej i znajdujemy Znawcę Bagien w centrum kręgu ze znacznikiem w PDA. 11. Rozmawiamy ze Znawcą, otrzymujemy zadanie przynieść embriony Zombie i oczyścić przysiółek. Idziemy, Czyścimy, znajdujemy plecak i embriony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi