kmicic0 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Błędy które opisałem te tekstowe już usunięte dalej nie mogę przeładować broni nie działa klawisz zmiany amunicji oraz typu ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Jeżeli nie działa ci klawisz, R, to z menu kliknij na, reset do ustawień standardowych, _ coś mi się kojarzy z tym może był na to fix ale nie mogę sobie przypomnieć. Na pewno ktoś już o tym pisał na forum. U mnie gamedata z LWR zajmuje 5,70 GB (bajtów: 6 129 802 109) , 13 655 plików, 1 058 folderów a gra 5,62 GB (bajtów: 6 039 614 280) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 26 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Dziwne żeby przeładować broń należy amunicję przypiąć do pasa potem możemy do woli ładować i rozładowywać broń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Możesz przeładowywać do woli dopóki ta amunicja na pasie się nie skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi