kmicic0 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Przy próbie ulepszenia broni za każdym razem taki komunikat. FATAL ERROR [error]Expression : assertion failed [error]Function : CUIWindow::SetParent [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\ui\UIWindow.cpp [error]Line : 634 [error]Description : !(m_pParentWnd && m_pParentWnd->IsChild(this)) stack trace: Tak wygląda okno rozmowy podczas próby ulepszenia nie widać ceny. http://imageshack.us...11141232ju.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Podczas testów wszystko sprawowało się OK. To, że nie widzisz nazwy, to wina rozdzielczości na jakiej grasz (mod był dedykowany pod panoramy - czyli 16:9, a u Ciebie jak widzę jest tryb wyświetlania 4:3). Linijka w logu błędu: [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\ui\UIWindow.cpp mówi tylko tyle, że masz problem z plikami z patcha do podstawki (Patch 1.0005 lub 1.0006) a nie z samą polonizacją lub modem do niej. Upewnij się, że masz zainstalowany patch 1.0005 - bo to właśnie pod niego był pisany mod LWR. Jeżeli nie jesteś pewien, lub wyloty się powtarzają to pozostaje Ci tylko reinstalka STALKERA i moda LWR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Yurek mam 1.0005 chyba że źle odinstalowałem poprzednią wersję bo miałem 1.0006.Fixa na monitory panoramiczne nie pobierałem nie wiem jak go pobrać z rosyjskiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Zachowaj zapisy wyczyść wszystko łącznie z podstawką. Następnie wyczyść rejestr. postaw grę i świeży patch 1.005. Takie błędy mogą się nawarstwiać, a przyczyna może być banalna i tkwić w patchu podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Jak wyczyścić ten rejestr na win7 i jeszcze mam prośbę dajcie linka do monitorów panoramicznych na jakąś pobieralnie poza rosyjską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Ja używam TuneUp Utilities 2011 i CCleaner do rejestru, podaj linka do tej łatki na monitory -spróbuj pobrać ją z tej ruskiej strony przez jdownloader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Polecam programik REVO Uninstaller....takim narzędziem powinieneś usuwać wszystkie rzeczy z kompa...Podczas usuwania zaznacz opcję ...głębokie skanowanie rejestru. Inny program to CCleaner również czyści rejestr PC...dalej nasz polski Odkurzacz i wiele innych..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Zrobiłem tak jak napisaliście teraz spróbuję pobrać fixa na monitory panoramiczne zdam relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi