kmicic0 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Znowu błąd broni nie dopracowali do końca tego moda FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender\Texture.cpp [error]Line : 295 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find texture 'wpn\martix_eagle\deagle_1' stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 A na pewną masz dobrą wersję gry? Wg mnie zainstaluj od nowa i użyj kobalowego antypatcha: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Patcha ma dobrego, ten mod jest pod patcha 1.005. Nie mogę tego sprawdzić bo już nie mam LWR na dysku. Wejdź do katalogu textures i spróbuj znaleść tą teksturę według podanej w logu ścieżki. Czyli textures / wpn / martix_eagle / deagle_1 . Może to tylko literówka w nazwie folderu lub tekstury, wystarczy zmienić nazwę na tą podaną w logu i będzie po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Niestety nie ma tej tekstury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Masz całą paczkę Matrix_eagle...z gamedata...http://wyslijto.pl/f...load/hx8byi1ug6...szukaj po ścieżce..Tekstury / wpn..musi być.. //usunąłem poprzednią teksturę bo była niewłaściwa..broń doszła w patchu 6.7 do moda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 spróbuj podmienić teksturę broni...http://wyslijto.pl/f...load/djcj34oilp Znowu ten sam błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Kmicic0, jaki zastosowałeś patch do LWR. Pytam bo były 2 rodzaje patcha 6.7. Ty masz grać na patchu 6.7 kumulatywnym ściągnietym stąd http://narod.ru/disk...%B9%2B.rar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Tak z tej strony rozpakowałem otworzyłem katalog gamedata i jego zawartość skopiowałem do otwartego folderu gamedata w stalerze. Podczas gry zanika mi również granatnik podwieszony pod sig550, l85. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi