Cromm Cruac Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Bardzo często nie działają mi spoilery (np w tym wątku:) w Firefoxie (3.6) na wszystkich stylach poza Mobile. Po zmianie stylu na mobile działają ale za to nie da się zaaplikować innego stylu. Formularz na dole strony się pokazuje ale wybranie innej skórki kończy się powrotem do Mobile. EDIT: Hmmm... teraz zmiana styłów działa ale spoilery dalej się nie otwierają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Używasz jeszcze FF 3.6 ?! Przecież już dawno wyszła finalna 7 , która jest o wiele lepsza, szybsza i oczywiście wszystkie spoilery działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cromm Cruac Opublikowano 5 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Niestety jestem zmuszony jako web developer (strony muszą działać na starych przeglądarkach) :( Mam nawet IE6 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Pamiętam , że gdy miałem 3.6 również nie działały spoilery- pisałem nawet o tym na forum. Jedynym rozwiązaniem aktualizacja FF- spoilery działały już od wersji 4.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cromm Cruac Opublikowano 5 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Oki doki. Zaraz spróbuje zainstalować wersję 7 portable. I tak miałem to w końcu zrobić :) --- EDIT: v7 zainstalowana razem z 3.6 - problem zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Niestety problem spoilerów to wina IPB i raczej nie ma sensu żebym próbował to naprawić bo na pewno wyjdzie patch. Co do IE6 to gratuluję zapał bo ja jednak tylko trzymam się specyfikacji jak coś robię a z IE6 wiesz jak jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi