kmicic0 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Przy uruchamianiu gry taki błąd. FATAL ERROR [error]Expression : header().graph_guid() == ai().game_graph().header().guid() [error]Function : CALifeSpawnRegistry::load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\alife_spawn_registry.cpp [error]Line : 167 [error]Description : Spawn doesn't correspond to the graph : REBUILD SPAWN! stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Wrzuciłeś łatki na spawn potworów, albo modyfikowałeś jakieś pliki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Łatek nie wrzucałem zmodyfikowałem plik amk_mod chciałem na starcie dodać gg jedną giwerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 No to nie modyfikuj, wrzuć jeszcze raz oryginalny amk_mod z plików moda i spróbuj odpalić grę od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Do NS jest działąjący spawner, nie musisz na własną rękę nic dodawać, wystarczy wpisać w spawnera interesującą cię nazwę broni, czy czego tam chcesz :) http://www.stalkerteam.pl/topic/214-spawner/ http://www.stalkerteam.pl/topic/569-lista-przedmiotow-w-soyance/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Wrzuciłem z powrotem ten plik i dalej to samo reinstaluję moda i zobaczę co z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Pomocy cały czas ten sam błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 A zainstalowałeś na pewno wszystko wg instrukcji? A może niekompletnie pobrałeś lub rozpakowałeś którąś część? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Pobrałem z rosyjskiej strony rozpakowałem zainstalowałem pobrałem patcha + dodatki i spolszczenie,na dzisiaj koniec idę spać jutro może coś wymyślę. Tak wygląda ekran startowy. http://imageshack.us/photo/my-images/821/ssandrzej100611220450ma.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 To jakie dodatki żeś założył? I pobierz najnowsze spolszczenie 20.01.2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ten błąd powtarzał się już przy innych modach. Często pojawiał się jak próbowałeś uruchomić moda napisanego na patcha 1.003 na stalku podniesionym do 1.004. I tu bym szukał błędu. Reinstalacja podstawki i spatchowanie na nowo do 1.004. Patcha 1.004 ściągnij z innego źródła.Jeśli wgrywałeś go z płyty to ściągnij ze strony CD Projekt .http://www.gram.pl/pliki_szczegoly.asp?id=1603 Jeśli posiadasz podstawkę z serii Extra Klasyka lub podobną na wejściu spatchowaną do 1.006 to nie stosuj żadnego kminienia z wpisami rejestru bo na NS to nie zadziała.Posłuż się sposobem nr 2 z tego tematu http://www.stalkerte...a-1006-na-1004/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Pobrałem Soljankę z linków które zamieścił Miedziane jaja i dalej ten sam błąd FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : header().graph_guid() == ai().game_graph().header().guid() [error]Function : CALifeSpawnRegistry::load [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamealife_spawn_registry.cpp [error]Line : 167 [error]Description : Spawn doesn't correspond to the graph : REBUILD SPAWN! stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Jak masz wersję podstawki? Zobacz na 11 post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Na razie reinstaluję moda i grę chyb znalazłem rozwiązanie na problem z tym logiem.Odezwę się jak to sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Dobra poszło 1.Instalacja SHOC + patch 1.0004 2.Gamedata ze wszystkimi dopami + patche + monitor szerokokontny. 3. Wyłączamy komputer 4. Włączmy komputer 5. Uruchamiamy grę i gramy. Ważne nie instalować skrutu do bin z gry tylko to które Wrzucił Korn06. Pytanie jak zainstalować DMX moda Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi