arwena34 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Mimo iż posiłkowałem się "PRZEWODNIK NS - ODPOWIEDZI na często zadawane pytania" nie znalazłem w danym miejscu PDA Wasiliewa .CO mam zrobić ?(oczywiście poszedłem tam na polecenie Sacharowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 W Х-16, w okrągłej sali, na najniższym poziomie, w przeciwnym do wejścia punkcie. Jest tam drabinka...Rozumiem, że po żółtej drabince dostałeś się na najniższy poziom tam gdzie jest pełno spalaczy i poszukałeś dobrze nawet na zwłokach. Jeżeli nie ma PDA u podstawy anteny..pozostaje spawner, lub powtórzyć od wejścia do X-16. Przy odrobinie szczęścia PDA może pojawi się przy kolejnym spawn. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Jeśli zwlekałeś z tym questem to mogło zniknąć -nazwa do spawnera to : pda_vasilyev Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arwena34 Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Musiałem skorzystać ze spawnera.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi