roztoczak Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Witam mam problem jak zabić magika biorę zadanie od Ducha że ktoś chce się spodkać w wagonie w prypeci czyli magik zostaje przez niego obrabowany i daje mi zadanie aby zabic felczera/doktora lece do niego aby mu wszystko nakalbować i on ma mi dac broń z krórej mam zabic magika przy trupie mam znaleźć ostatni medalion amulet problem w tym ze nie ma opcji dialogowej z doktorem. ps w moim modzie nie ma takich lokacji jak martwe Miasto ,korpus Pokoju itp i jeszcze jedno jestem na końcu gry mam aktywne zadanie udać sie do bunkra sterowania monolitem 95% guestów zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Grasz na dodatku autosave przy braniu i wypełnianiu zadań? Zajrzyj do poradnika, kiedy otwierają się przejścia do MM i KP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roztoczak Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Przejżałem cały poradnik nic nie ma o tych lokacjach a grałem uważnie może ja tego nie mam w modzie wgranego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Skoro nie masz lokacji Martwe Miasto to zapewne grasz w Tajne Ścieżki a nie w Tajne Ścieżki 2. Dla twojej informacji to tego moda są trzy kolejne wersje.Zew Monolitu, Tajne Ścieżki i Tajne Ścieżki 2. Są to kolejne, za każdym razem bardziej rozbudowane wersje tego samego moda.Niemniej czy grasz TS czy w TS2 to akurat zadanie jest takie samo.Duch mówi ci że szuka cię Magik, Magik cię okrada i wysyła by zabić w zależnosci od wersji moda Doktora, lub Felczera. Idziesz na stadion i rozmawiasz z Doktorem lub Felczerem.Dostajesz gnata, rozwalasz Merlina, idziesz do Ducha. Skoro u Doktora nie ma odpowiedniej opcji dialogowej to przede wszystkim zrób rachunek sumienia i przemyśl czy przypadkiem nie zainstalowałeś nieodpowiedniego spolszczenia w stosunku do moda w który grasz. Jeżeli tu wszystko gra, masz w PDA zadanie "zabij Doktora/Felczera" to spróbuj zapisać przy Doktorze grę i od razu ten zapis wczytać.ewentualnie spróbuj z nim pohandlować, pogadać, może skrypt zaskoczy.Jeżeli nie pomoże cofnij się do zapisu z przed wejścia do Prypeci i jeszcze raz wejdź na lokację. Poradnik do Tajnych Ścieżek http://www.stalkerte.../115-poradniki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 A może masz innego moda? Napisz co instalowałeś, czy grasz na spolszczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roztoczak Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Mam pobrane z stakler.pl Zew monolitu Ukryte ścieszki wersja polskojęzyczna dla stalker.pl u mnie jest Sidorowicz w kordonie, barmam w barze powinnosc nie szturmowała baru, a sam doktor przeniósł się ze stadionu do budynku na wschodniej części mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 O ile wiem to "Ukryte Ścieżki dla Stalker.pl" jest od razu spolonizowane. Więc nic na to nie nakładaj. Poza tym to to samo co u nas Tajne Ścieżki http://www.stalkerteam.pl/forum/83-ns5-tajne-sciezki/ Więc śmiało możesz korzystać z odpowiedniego poradnika. Dodam jeszcze odnośnie twoich kłopotów że bardzo ważne jest by grać na patchu 1.004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roztoczak Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 gram na 1,0004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi