Vorenus Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Id? po szkatu?k?, to moja druga wizyta w Labiryncie i szok... Monolitowcy s? praktycznie nie?miertelni, a ci których mo?na rozwali? w wi?kszo?ci zachowuj? si? jak debile i ganiaj? z nogi na nog? w obr?bie 2m. Do tych nie?miertelnych wal? po 3 magazynki z Wintoreza w g?ow? i ani ich nie zadrapi?. Jeden poleg? od no?a ale reszta mnie szybko za?atwia. napisa?em dzisiaj a? 3 tematy w problemach ale jak tego nie przejd? to chyba dam sobie spokój z Soljank?. By?oby to dla mnie straszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Co mam Ci powiedzie? to wszystko co napisa?e? to UFO ...tego nie powinno by? . Albo masz zepsut? wersj? moda , albo napcha?e? dodatków i dziej? si? teraz cuda....albo nie wiem co , bo sam t? gre sko?czy?em na RC2 do ko?ca. Je?eli widzisz b??dy w grze powtarzaj poprzednie zapisy. Jak nie wierzysz to masz obrazek . Ten art. to ..Kamie? powodzenia ....którym na ko?cu gry kogo? budzimy ze snu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 malakas, UFO jak najbardziej... gram na czystej wersji bez witamin a mod ?ci?gn??em z 4-cz??ciowej paczki wrzuconej przez trurl3. Teraz wybior? si? tam powtórnie ale ju? ze zmodyfikowanym SKAt15, ten exo + artefakty powinien pozwoli? mi przej?? tych nie?miertelnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi