arwena34 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Dostałem zad.od Górnika -uratować Fimę Koksa.Wszystko ok.Wiem gdzie iść ,wchodzę po ścianie przy wagonikach,idę do wilkiej "sali" obok "salki"ze zwłokami stalkera i po wejściu do niej , kiedy ściana za plecami zamyka dotychczasową drogę , po lewej ,w rogu na mapce pieczary powinno być przejście do labiryntu a nie ma .I co teraz ?żadnych latarek też nie przynosiłem (czyt.post Vorenusa- Jak wejść do labiryntu). //MALAKAS Nazwy tematów i początek zdania są z dużej litery...popraw błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Wczytaj sejwa sprzed rozmowy z Górnikiem na zadanie z Fimką i idź do Zapomnianego Lasu. Cytat z poradnika: Z Pieczary 3. Do Labiryntu. Po tym, jak oddacie Górnikowi latarki, porozmawiacie z nim i otrzymacie Przejście razem z nowym kwestem na uratowanie «syna marnotrawnego». Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 A masz wpis w PDA o nowym przejściu ? Powinieneś mieć info w encyklopedii i poza tym w dostać sms na ekran że dostałeś nowe przejście. Gdzieś tu na forum była mapka z ładnie rozrysowanymi drogami.Wpis o latarkach jest przestarzały, questa na latarki dostajemy później przy innej okazji.Zadanie z Koksem dostajemy po przyniesieniu książki dla Górnika. Tu jest ta mapa :) http://www.stalkerteam.pl/topic/678-mapa-zony-i-mapki-z-lokacji-soljanki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arwena34 Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Dostałem sms-a o nowym przejściu ,ale w encyklopedii nie ma na ten temat nawet wzmianki.Po podejściu do ściany w narożniku " komnaty" nic się nie dzieje. Zamykam temat -właśnie udało mi się po wczytaniu poprzedniego save'a przejść do labiryntu.(dopiero za drugą próbą ukazał się wpis w encyklopedii o nowej drodze ,przy pierwszej próbie był tylko sms i nic więcej)Okazuje się ,że cofnięcie kilka sejwów wstecz jest swoistym panaceum.Dzieki wszystkim za pomoc i przepraszam za błędy przy tworzeniu tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 A grasz na autosave? Ten bezsensowny dodatek psuł grę w ten sposób, że sejwy zrobione za pomocą tej łatki miały nieaktywne przejścia, mimo że je otrzymaliśmy od postaci questowych w prawidłowy sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arwena34 Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 A grasz na autosave? Ten bezsensowny dodatek psuł grę w ten sposób, że sejwy zrobione za pomocą tej łatki miały nieaktywne przejścia, mimo że je otrzymaliśmy od postaci questowych w prawidłowy sposób. Zgadza się Korn.Właśnie gram na autosave i widzę ,że nie tylko ja mam z nim problemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Już wiele razy było pisane na forum przy różnych modach..NIE STOSOWAĆ AUTOSAVE...stosowna adnotacja jest również w temacie dodatku. Tematy pozostają otwarte i zawsze można w nich pisać gdy ktoś ma podobny problem.. :).. // w poradniku jest błąd powinno być książki..zaraz poprawię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 arwena34- no to zdejmij to cholerstwo czym prędzej, załóż od nowa całą gamedatę i przejrzyj mój temat i sprawdź czy masz otwarte inne przejścia itp., czy nie musisz cofnąć żeby coś odblokować. Skoro u wszystkich ten dodatek powoduje problemy to nie wiem po co jest w pobieralni- jako ozdoba? Może i jest napisane że powoduje błędy, ale jak ktoś nie ma doświadczenia w graniu to nie zwróci na to uwagi, już kolejny temat z powodu tego zepsutego dodatku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi