Werem Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Witam. Mam problem. Na samym początku gry jak już dostanę apteczkę chce jeszcze raz pogadać z atomem - wylot bez żadnego komunikatu. No nic myślę pojdę dalej bez gadania. Wczytuje i biegne. Dobiegam do tunelu (elektro anomalnie) i robie sejwa przez menu. Kolejny wylot znów bez komunikatu. Wszystkie dopy dałem. Co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 A dałeś 2 patche, instalację masz na pewno prawidłową? grasz na autosave albo na innych dodatkach? Może masz za duże ust. graficzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Robię reinstal zobaczę czy to coś da. Mając 4 rdzeniowy proc i karte 1gb raczej chyba pociągnie na fullu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Czyli to wina złej instalacji- napisz czy użyłeś dodatków, nie używaj autosave. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Niestety znów ten sam problem tym razem tylko z zapisem. Dobiegam przed ten tunel zapis - i bum wylot. I również po śmierci gdy nacisnę esc to wywala do pulpitu beż zadnego buga. @ W logu... FATAL ERROR [error]Expression : Ran out of memory [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrRender\Texture.cpp [error]Line : 356 [error]Description : D3DXCreateTextureFromFileInMemoryEx ( HW.pDevice,S->pointer(),S->length(), D3DX_DEFAULT,D3DX_DEFAULT, IMG.MipLevels,0, IMG.Format, D3DPOOL_SYSTEMMEM, D3DX_DEFAULT, D3DX_DEFAULT, 0,&IMG,0, &T_sysmem ) [error]Arguments : d:\program files\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\textures\item\item_small_box_cigara_bump#.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Tak jak pisałem wyżej- zmniejsz ustawienia graficzne- ja też miałem podobne problemy: http://www.stalkerte...a-terenie-baru/ A poza tym ten temat powinien być w DMX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Tylko że gram na czystej NS to też tak samo postepować?TJ ze wszystkimi dopami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Oczywiście, w logu jest wyraźnie napisane że komp nie wyrabia, sam musisz znaleźć optymalne ustawienia graficzne dla twojego kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Kurde, grałem wcześniej tylko że na XP (teraz mam 7) i wyrabiał ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi