Werem Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam, zrobiłem małą zadymę z udziałem specnazu i zginął wilk i cała wioska. Czy on jest bardzo ważny dla fabuły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Wilk po jakimś czasie znika z wioski i znajduje się na Magazynach Wojskowych, stracisz kilka pobocznych questów. Ważny jest Fanat, a jeśli zrobiłeś tą zadymę podczas questu na walizkę z posterunku to on ci zginął a nie Wilk. Fanat daje więcej questów pobocznych, umożliwia korzystanie z teleportów na trzy lokacje i przede wszystkim otwiera przejście na Bagna.Więc jeśli nie masz otwartego przejścia na Bagna cofaj się w zapisach.Przejrzyj dział problemy fabularne do NS znajdziesz tam "prawie" bezbolesny sposób na specnaz, helikoptery, btr-y i co tam jeszcze na ciebie czeka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Zadymę zrobiłem na samym początku nawet nie opuściłem kordonu :) Te q poboczne ważne tj czy fajne są.A zapomniałem że Tolik również nie żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ja bym się cofnął, niby grać idzie dalej, ale ja gram tak długo w stalkera że śmierć Wilka czy tam Tolika przeżywam osobiście, jakby kumpel mi zginął. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Dlatego właśnie się pytam, no nic jakoś inaczej zdobędę części do mojej Kobry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Również uważam, że lepiej cofnąć, za każde zadanie poboczne dostajemy ciekawą nagrodę albo receptę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi