malakas Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 2010. Fallout... New Vegas Dodatki : Dead Money. Honest Hearts, Old World Blues, Lonesame Road Mam pytanie..Może jest ktoś na forum, kto wie jak wygląda sprawa spolszczeń dodatków do tej wersji Fallout.? Ewentualnie, gdzie znaleźć takie spolszczenie.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf71 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Zobacz tu-http://www.forum-fal...oty-t-3724.html, trzeba czekać i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maur Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Sprawa spolszczeń wygląda tak ,że ich po prostu nie ma jedyne co do tej pory udało mi się znaleźć :/ http://www.newvegasn...le.php?id=44008 Na jednym forum poświęconych całej serii była informacja,że posiadając wersję gry PL i kupując Dead Money ze Steam`a dodatek będzie po polsku ale jest to informacja nie potwierdzona. Nawet na stronie Cenegi nie ma wzmianki o żadnym spolszczeniu któregokolwiek z dodatków. Liczę na to, że może Cenega pokusi się o wersję GOTY Las Vegas tak jak było to w przypadku Fallouta 3 podstawka ze wszystkimi dodatkami po polsku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Dlaczego my zawsze musimy mieć tyły.. pozostaje poczekać, bo z info od Gandalf71 wynika, że wersja GOTY wyjdzie już niedługo bo ostatni dodatek już się ukazał...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Niestety pozostaje tylko jedno. Panowie uczymy się J.Angielskiegoooooo oczywiście na spółkę z Rosyjskim :) A gdy już umiemy Ru lub ANG wyjeźdźmy z tego Kraju czym prędzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Znalazłem jeszcze jedno info...o polskiej wersji dodatków... Z mojego maila do Cenegi, dowiedziałem się, że GoTY planowana jest na 1-szy kwartał 2012 roku oraz, że zawierać będzie wszystkie DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maur Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Dla tych co czekają na GOTY do New Vegas dobra wiadomość :) http://www.gram.pl/n...te_Edition.html 10 lutego ma być premiera ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dzięki Maur...oj daleko ten Luty jeszcze, ale co zrobić..pozostaje cierpliwie czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 A samemu... :) Może nie tylko Stalker... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie wiem czy byłoby łatwo..Fallout to rozbudowana gra...podobnie jak w Stalkerze są opisy broni, HUD, masa dialogów. Jeżeli w Lutym wyjdzie Goty, gdzie wszystkie dodatki będą w jednym miejscu, to nie ma sensu nawet o tym myśleć bo czasowo to nie wypali...lepiej na to konto jakiś mod podciągnąć. Goty kupią wszyscy, a mody po polsku są niepowtarzalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Jak widać nic nie trzeba spolszczać. 10 lutego edycja GOTY z wszystkimi dodatkami w polskiej wersji językowej na PC. http://www.cenega.pl/news/fallout-new-vegas-wydanie-kompletne-w-planie-wydawniczym-firmy-cenega/7304 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mam problem ze spolszczeniem do dodatków. Fallouta New Vegas dostałem od brata na święta, kupił w sklepie i automatycznie gra połączyła się przy instalacji z kontem steam, jeszcze wtedy nie było wszystkich dodatków do gry w jednym pudełku do kupienia. Tak więc musiałem DLC zakupić przez platformę, niestety nie są one spolszczone. Mam Lonesome Road i przeszedłem w całości chodź trochę się gubiłem przez język, parę dni temu dokupiłem Honest Hearts ale jako że chciałem zagłębić się w wątek tego dodatku potrzebne jest mi spolszczenie do niego. Teraz pytanie do was, gdzie mogę znaleźć spolszczenie do tego dodatku na platformę steam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Spolszczenia do dodatków można znaleźć w sieci, ale czy będą pasować do steama to już nie wiem bo nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi