Sachib. Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Wyskakuje mi coś takiego: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : [error]Arguments : LUA error: ... of chernobyl\gamedata\scripts\dialog_manager.script:394: attempt to compare number with nil stack trace: Ktoś wie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Nie napisałeś jaka wersja gry. Ile pamięci wirtualnej ...czy grasz na patch 1.004 . To problem z dialogami ....spróbuj wrzucić jeszcze raz plik spolszczenia . Ten problem mijał po powtórnej próbie wczytania zapisu....jeżeli nie bieżącego to poprzedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachib. Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Gram na wersji 1.005 gdyż mam adaptację Solji z 1.004 do 1.005. Solja z najnowszymi patchami, polonizacja rc3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Jeżeli nie pomoże ponowne wrzucenie RC3 to nie pograsz ....80% przypadków tego błędu to wina patcha 1.005 niestety ....Przeinstaluj grę ..podstawka na 1.004 ( Patch 1.005 nie wnosi do gry prawie niczego więcej do multi) zachowaj zapisy może się zgodzą to pograsz dalej ...jeżeli nie to nowa gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachib. Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Na konkurencyjnym forum (nie będę robił kryptoreklamy ) pojawił się taki wpis: Adaptacja Solyanki pod wersje 1.0005 i 1.0006 wstawiona przez Pathetic_Ripper:. Myślisz, że ta adaptacja jest ch...imery warta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Im więcej dodatków tym więcej problemów,zobacz czy problem będzie pojawiał się na 1.0004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Właśnie to myślę ,do tego nie wiadomo czy była testowana z Dopą Soli. Jeżeli poszukać logów tego błędu wszędzie nawet na rosyjskich forach ( tam tez warto zaglądać) ludzie piszą , że to wina patcha 1.005....wielu po reinstalacji na 1.004 nie miało już kłopotów z tym błędem .Już raz pobrałem plik tego pseudo znawcy i zepsułem sobie grę ...nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Adaptacja pod inny patch to bardzo mocna ingerencja w grę i może powodować problemy.Zgadzam się w pełni z malakas'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Czy przypadkiem ten błąd wyskakuje ci przy rozmowie z Kretem, przy zejściu do podziemi, jak dajesz opcje "co nowego"? (Ja tak miałem) Wystarczy nie dawać tej opcji dialogowej. I tak można dostać zadanie na odnalezienie PDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Błąd przy "co nowego" to na pewno wina patcha 1.0005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachib. Opublikowano 9 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Akurat nie. Błąd wywalało przy rozmowie z Wilkiem, przed pierwszą akcją na bandytów. EDIT. I jeszcze jeden problem. Chcę cofnąć patcha, otwieram regedit, i to co trzeba, później software i... nie mam folderu GSC! Co się stało?! Mam win7 jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Jeżeli w późniejszej grze nie chcesz mieć kłopotów ...przeinstaluj grę. Przed nową instalką wyczyść porządnie rejestr . Potem w windzie ustaw porządny plik wymiany i jeżeli masz procek x4 zmień priorytet .EXE gry . Zapisu gry zawsze możesz zachować.... http://www.stalkerteam.pl/Thread-Zelazny-temat-wydajności-sprzętu-przy-grze-w-STALKER-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi