dopyl Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Mój problem polega na tym ,że w tym zadaniu trzeba porozmawiać z Diakonem.Poszedłem więc go szukać i znalazłem...ale nieżywego :o I co ja mam teraz zrobić ? Czy da sie przejśc to zadanie bez rozmawiania z nim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Cofnąć do momentu w którym Diakon żyje... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 16 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Nie będe sie cofał bo to za dużo grania.A w którym miejscu jest ten szpieg ? Może jak go sam sprzątne to mi zaliczy zadanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Zobacz do poradnika, szpieg jest na południowo- zachodnim krańcu mapy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 16 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Dzięki ;D może mi sie uda coś zdziałać EDIT : Znalazłem szpiega ale nie chciał ze mną gadać to strzeliłem mu w łeb :D Zadanie zaliczyło się i linia fabularna pociągneła sie dalej czyli dostałem SMS,a od Fleczera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi