Bloody2 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam.. czy ktoś ma może HUD z DMX pod sol z dop, chodzi o te skróty mapkę i ogólnie wszystko z COP szukałem na necie, ale nic nie znalazłem z Góry dziękuje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Tego huda raczej nie da się zaadaptować do Solianki, przynajmniej na razie nikt tego nie zrobił. Do Solianki z dopełnieniem są 4 inne hudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Właśnie niedawno znalazłem Hud wzorowany na tym z Zewu, więc możesz spróbować: http://www.wrzuc.to/1xNLTe.wt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloody2 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Super dzięki działa nawet na czystym tylko trzeba dwa pliki do kleić ale ogólnie to super dzięki UPADATE Wiesz może jak zrobić te skróty na apteczkę, bandaże, itp. jak w COP, widziałem w ui_hud że jest tam coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Znalazłem taką łatkę na dodanie tych skrótów, ale jeszcze jej nie testowałem. Możesz spróbować ją dostosować, w środku jest instrukcja, jak się uda to napisz tu opis, będzie to bardzo przydatna poprawka, link do pobrania: http://www.wrzuc.to/DUxp6X.wt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi