stasork Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Pojawia mi się zawsze kiedy próbuje przejść z Magazynów wojskowych do Baru. ***FATAL***: Too many lmap-textures (limit: 8 textures or 32M). Reduce pixel density (worse) or use more vertex lighting (better). * phase time: 17672 ms * phase cmem: 398459 K KLIENT: Synchronizacja... * phase time: 361 ms * phase cmem: 398459 K * [win32]: free[1023688 K], reserved[59276 K], committed[1014124 K] * [ D3D ]: textures[198869 K] * [x-ray]: crt heap[398457 K], process heap[366564 K], game lua[41273 K], engine lua[256 K], render[0 K] * [x-ray]: economy: strings[12247 K], smem[28220 K] Szukałem informacji na temat rozwiązania ale nigdzie indziej nie widziałem takiego błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Jeżeli chodzi o log błędu to nie pomogę, bo nie wiele mi mówi. możesz spróbować sposobu z poradnika, czyli: -Wywołujesz zwarcie (śpiwór - opcja 8 h.) -Podczas zwarcia odczekujesz ok. 30 sekund (trzeba eksperymentować) -Po upływie czasu który uznasz za wystarczający przekraczasz lokację -Jeżeli się udało, odczekujecz w Barze ok. 5 min. -Wracasz na lokację poprzednią Jeżeli tą metodą nic nie wskórasz, to już tylko grzebanie w plikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 9 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Czekanie na zwarcie nie pomaga. Ale kiedy wyłączyłem zwarcia (gamedata\config\blowout.ltx) i zmieniłem enabled = 1.0 na enabled = 0.0 to co prawda błąd występuje, ale gra zapisuje autosave i da się z niego "wczytać" przechodzenie. Potem wystarczy zmienić wartość na 1. Błąd zachodzi tylko pomiędzy przejściem Magazyny Wojskowe a Bar. Widzę że te Magazyny wojskowe mają pełno błędów. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Ja mam podobny problem z przejściem: Magazyny Wojskowe - Mózgozwęglecz. U mnie jednak zwarcie zwykle pomaga, jężeli podczas zwarcia jednak wywali, to jest jak piszesz - zapisuje sava którego można wczytać. Poświęć trochę czasu i poczytaj Poradniki i Problemy, zaoszczędzisz sobie potem więcej czasu na grę.:zsrr: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi