Vorenus Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Jestem ponownie w Warlabie, dostałem zadanie odnalezienia telefonu w ciągu 15 minut. Telefon znalazłem, oddałem Panterze, zadanie zniknęło z bieżących ale odliczanie trwa nadal choć pod zegarem jest napis: "Odliczanie wstrzymane". Wiem z poradnika, że teraz powinienem dostać informacje o skontaktowaniu się z Demobilem, ale Pantera nic o tym nie mówi - milczy. Dostępny jedynie standardowy dialog o informacji, ale nie ma nawet dla mnie tego. Co jest nie tak? Dodam jeszcze, że poczekałem do zakończenia odliczania i niczego to zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Spróbuj porozmawiać z jednym z ochroniarzy obok niej to właśnie Demobil . Powinien dać Ci zadanie na zdobycie figurki psa, która jest w sztabie Wolności. Potem próbuj rozmawiać z Panterą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 9 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Dzięki malakas, ale już wiem co było nie tak. W trakcie zadania zapisałem i wczytałem sava. Jak dotarłem do Pantery z telefonem to tych dwóch przybocznych w exo przy niej nie było. Wlazłem ponownie na lokację i zrobiłem quest bez sava - poszło jak z płatka. malakas // Jest parę zadań w Soljance co nie tolerują wczytywania zapisów w czasie ich wykonywania ...chyba masz jedno z nich .... , a to co zrobiłeś to najlepsze lekarstwo na wiele "chorób " tej gry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi